woensdag 14 maart 2012

Kwalificatie Ninco World Cup 2012

Editie 2012 is een feit, net als voorgaande jaar is er gelegenheid voor 12 teams om de strijd aan te gaan voor een ticket naar de Ninco WK.

Waar de WK gehouden zal worden in september is nog niet bekend, wel is bekend dat de Nederlandse kwalificatie dit jaar in Friesland zal plaatsvinden.

In Zalencentrum “de Gekroonde Roskam” Kaatsplein 3 in Witmarsum,en wel in het weekeind van 22 - 23 en 24 Juni 2012.

Om het winnende Team meer voorbereidingstijd geven is gekozen voor een vroeger tijdstip dan voorgaande jaren.

Vanaf heden is de inschrijving geopend, er is plaats voor 12 deelnemende teams van elk 3 rijders waarbij de volgorde van binnenkomst van de betaling bepalend is voor zowel startnummer als eventuele deelname.

De kosten bedragen per team € 75,= zonder de wedstrijdauto. Welke auto het gaat worden zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden, maar het zal een goed verkrijgbare auto zijn.


We willen wel graag behalve teamnaam ook de deelnemende rijders weten. Mocht je geen team hebben maar wel deel willen nemen laat het ons dan weten, wellicht kunnen we bemiddelen bij teams met een rijders tekort. Omgekeerd: mocht je een rijder tekort komen in je team laat het ons dan ook weten...Uiteraard kunnen we niets beloven, maar we kunnen het wel proberen.


Ook voor ons genoeg werk aan de winkel, nieuw schema, nieuw reglement, nieuw… Genoeg te doen en vrij weinig tijd daarvoor. Maar we doen het graag!


Met vriendelijke slotracegroet,
Het Ninco Cup Teamhttp://www.nincocup.nl/