woensdag 12 augustus 2009

Racebanen gezocht!


Helaas wordt maar al te vaak geroepen, dat racebanen met een lengte tussen de 20 en 30 meter als mickey Mouse baantjes worden bestempeld.

Dit soort uitspraken vindt de FSN jammer en ongepast, immers lengte van een circuit zegt namelijk niets, aangezien alle deelnemers te maken hebben met het zelfde circuit.

Vaak genoeg hebben de kleinere clubs juist iets gezelligs en ongedwongenheid, iets waar de grotere clubs ooit mee zijn begonnen, en dat wordt nogal eens vergeten.
De FSN heeft hierin geen vooroordeel, echter zoals eerder in deze blog werd vermeld, zijn er wel een aantal belangrijke criteria waar naar gekeken moet worden, als je wedstrijden wilt organiseren waar veel rijders op af komen, dit heeft meer met de accomodatie en veiligheid te maken.

Een aantal onderwerpen waar je als club(je) goed naar moet kijken vind je terug in deze blog, zeker als een club te maken krijgt met veel bezoekers tijdens een te organiseren race.

Er blijken in Nederland veel circuits te zijn welke niet of weinig bekend zijn, graag zou de FSN in contact komen met deze circuits, wellicht kan de FSN ook advies geven bij het oplossen van technisch of organisatorische problemen.


Je kunt contact opnemen via info@sixpack32.nl